Sådan får du adgang til GPO på 2003 Standard Server

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Log ind på Windows 2003-serveren ved hjælp af administratorens brugernavn og adgangskode. For at redigere sikkerhedsindstillinger skal du have administratoradgang på computeren.

2.

Klik på Windows 'Start' -knappen. Vælg 'Kør'. Skriv 'gpedit.msc' og tryk på 'Enter'. Dette åbner editoren på skrivebordet.

3.

Naviger gennem GPO-editoren. Hvert afsnit har en gruppe af indstillinger i vinduet med midterdetaljer. Dobbeltklik på en politik for at redigere dens indstillinger. Du kan aktivere eller deaktivere nogen af ​​de politikker, der vises i dette vindue.

GPO (Group Policy Object) er en sikkerhedskonfiguration, der bruges i et Windows-netværk. Windows-servere som 2003 har et internt program kaldet GPO editoren. GPO-editoren er en konsol, der indeholder alle muligheder for GPO-indstillingerne, og det er en almindelig applikation, der anvendes af netværksadministratorer, for at deaktivere og aktivere stationær software, drev, netværksenheder og adgangsrettigheder. For at få adgang til netværkets GPO på en Windows 2003 computer, skal du bare åbne GPO editoren.