Sådan gendannes fabriksindstillingerne til en Cisco Catalyst 3550

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Sikkerhedskopier din konfiguration på en TFTP-server, eller kopier din konfiguration til en tekstfil. Du kan også kopiere det lokalt på bootflashen eller 'slot0:' enheden.

2.

Skriv 'skrive sletning' på kommandolinjen på en computer, der er tilsluttet din Cisco Catalyst 3550 Displayet vil svare med en meddelelse, 'Sletning af nvram-filsystemet fjerner alle filer! Fortsæt?'

3.

Skriv 'y' for at sige ja. Displayet vil svare med en meddelelse,

'Slet af nvram: komplet'.

4.

Skriv 'genindlæs'. Skærmen svarer med en meddelelse, 'Systemkonfigurationen er blevet ændret. Gem?'

5.

Skriv 'n' for at sige nej. Displayet svarer med en meddelelse, 'Fortsæt med genindlæsning? [Bekræft]'.

6.

Skriv 'y' for at sige ja. Cisco Catalyst 3550 vil nulstille og derefter vise en besked, 'Vil du indtaste den oprindelige konfigurationsdialog? [Ja / nej]'.

7.

Type 'n' at sige nej. Displayet returnerer en meddelelse, som Cisco Catalyst 3550 er nulstillet. På dette tidspunkt er det blevet gendannet til fabriksindstillinger.

Cisco Catalyst 3550 er en stabelbar multilags-switch med en række hurtige Ethernet- og gigabit Ethernet-konfigurationer. Det giver sikkerhed til at forbedre dine netværksoperationer og kan bruges til højtydende IP-switching. Efter en brugstid kan du opleve, at din switchkonfiguration er blevet for kompleks, og du vil starte over. Eller måske vil du flytte din switch til et andet netværk. Du kan gendanne fabriksindstillingerne til en Cisco Catalyst 3550 ved at udstede et sæt kommandoer.