Sådan indstilles en WiFi-forbindelse på din computer

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Find og aktiver den trådløse radioswitchen på din computer. Den trådløse radio er tilsluttet et trådløst kort på din computer.

2.

Klik på 'Start' -menuen og vælg derefter 'Kontrolpanel'. Klik på 'Internetindstillinger'. Klik på fanen 'Forbindelser' i dialogboksen.

3.

Vælg 'Opsætning' øverst til højre. Du bliver spurgt, om du vil oprette en ny forbindelse eller bruge en eksisterende forbindelse. Da du forbinder via et Wi-Fi-hotspot, skal du vælge at bruge en eksisterende forbindelse.

4.

Gennemgå listen i dialogboksen 'Tilgængelige trådløse forbindelser'. Klik på den Wi-Fi-forbindelse, du vil bruge. Din computer vil bede dig om at angive et sted for forbindelsen. Placeringsmuligheder omfatter 'Hjem', 'Arbejde' og 'Offentligt.'

5.

Vælg placeringstype. Hvis en adgangskode er påkrævet, skal du indtaste den forud for tilslutning til Wi-Fi-netværket.

Trådløse funktioner er en fælles funktion på bærbare computere. Mange hoteller, restauranter, caféer og boghandlere lokker nye kunder ved at tilbyde Wi-Fi-tjenester til bærbare brugere. Næste gang du rejser med din bærbare computer og ønsker at surfe på internettet, kan du stoppe ved en forretning med gratis Wi-Fi for at oprette en internetforbindelse. Konfigurer din Wi-Fi-forbindelse ved hjælp af computerens trådløse radioafbryder.