Sådan opsættes du trådløst med et Comcast Wireless Modem

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Sæt modemet i et rum tæt på en telefonstik. Tilslut strømkablet til modemet og derefter til det elektriske stikkontakt. Sæt telefonledningen med RJ-11-stik i modemet og derefter i telefonstikket.

2.

Slut Ethernet-kablet til modemet og derefter ind i computeren. Slut USB-kablet til modemet og derefter til computeren. Vent til computeren kommer op med en 'fundet ny hardware' -prompt, og afskedig derefter. Se modemets forside for at begynde at blinke rødt fra strømindikatorlyset.

3.

Indsæt Motorola SBG1000 trådløse modem-cd-rom i computeren. Tillad et øjeblik, at GUI (grafisk brugergrænseflade) vises. Når du bliver bedt om af Motorola-programmet, skal du klikke på 'Installer' fra indstillingerne. Vent til computeren skal oprette forbindelse til Comcast-webstedet, hvor programmet vil kontrollere kontoen og aktivere det trådløse modem.

Tips og advarsler

  • Altid Kontrollér alle slutstikkene på alle kablerne for beskadigelse, før de indsættes i elektroniske enheder.
  • Det anbefales at købe en firewall-sikkerhedssoftware, når du køber internetservice for at beskytte computeren og dine personlige data.
  • Internet service fra Comcast er tilgængelig i hele USA. Virksomheden tilbyder telefon, kabel-tv og højhastigheds-internet. Comcast giver hjem installation kits til kunder at oprette deres egen internet service. Comcast tilbyder kunderne Motorola SBG1000 Wireless Modem, som leveres med en installations-cd til brugervenlighed.