Hjemmelavet Directional WiFi-antenne

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Fjern beskyttelsesnavet fra Wi-Fi-kortet ved hjælp af bladet af en fladkantsjægerens skruetrækker. Sæt W-Fi-kortet til side for senere brug. Skyd beskyttelsesnav i skraldespanden eller læg den væk til opbevaring.

2.

Placer papirhåndklæder på et bord. Stil frugtsaftburet på papirhåndklæderne. Åbn låget af frugtsaften kan med dåseåbneren. Skru det afskårne låg i skraldespanden.

3.

Hæld frugtsaften ud i en plastikbeholder. Vask kanen i vasken med vandhanen vand og opvaskemiddel. Tør kanen ud med et papirhåndklæde.

4.

Læg dåsen vandret på papirhåndklæderne på bordet. Drej dåsen, så åben ende vender mod venstre.

5.

Mål fem tommer på tværs af den lukkede ende af dåsen med linjalen. Hammer et søm halvvejs ind i kanens side ved den fem tomme mark. Træk neglen ud af dåsen ved hjælp af hammerens klohoved. Sæt neglen og hammeren til side.

6.

Han Op på loddejernet i mindst fire minutter. Påfør en dråbe lodde til den ene ende af kobbertråden. Lad loddet køle i et minut.

7.

Placer N-adapterpladen på papirhåndklæderne med forsiden vendt mod højre. Indsæt enden af ​​kobbertråden, der har loddet på den, ind i midterhullet foran på N-adapterpladen.

8.

Løftjernets spids mod kobbertråden i fem sekunder, inden du fjerner den - dette vil lodde ende af kobbertrådene ind i hullet i N-adapterpladen. Lad loddet køle i to minutter.

9.

Skub den ledige ende af kobbertråden gennem hullet i siden af ​​dåsen. Tryk på N-adapterpladen flush mod kanterne.

10.

Påfør loddet på begge sider, øverst og nederst på N-adapterpladen. Lad loddet køle i mindst tre minutter, før du igen anvender loddet. Lad loddet køle i tre minutter igen. Tag stikket ud af stikkontakten.

11.

Stik N-stik på Pigtail N-kablet i porten på bagsiden af ​​N-adapterpladen. Tilslut enden af ​​det andet kabel, der er fastgjort til Pigtail N-kablet, i antenneporten på Wi-Fi-kortet.

12.

Sæt Wi-Fi-kortet i en tilsvarende slot i en bærbar computer. Drej den åbne ende af din hjemmelavede retnings Wi-Fi-antenne mod Wi-Fi-senderen, der er tilsluttet det trådløse hjemmenetværk.

Modtagelsesfunktionerne i en Wi-Fi-antenne er direkte relateret til, hvor effektivt det kan samles i de trådløse radiofrekvensbølger, der overfører dataene fra et trådløst hjemmenetværk. Lav din egen trådløse Wi-Fi-antenne fra et par husholdningsartikler, sammen med elektroniske dele fra en hobbybutik eller en elektronikbutik. Voksenovervågning er nødvendig, hvis du er underjordisk, da et loddejern og skæreværktøjer vil blive brugt.