Sådan Bridge To Lan Cards

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Tryk på tasterne 'Windows' og 'R' samtidigt på tastaturet. Dette åbner en Kør-boks.

2.

Skriv 'ncpa.cpl' i feltet Kør og klik på 'OK'. Dette åbner vinduet Netværksforbindelsesegenskaber. Dette viser alle netværksadaptere, der for øjeblikket er installeret på din computer.

3.

Hold tasten 'Ctrl' nede og venstre-klik for at markere hver forbindelse, du vil overføre. For eksempel, hvis du ønskede at dele din internetforbindelse med to computere. Du vil fremhæve både lokale forbindelser og ikke internetforbindelsen.

4.

Højreklik på den netværksforbindelse, du fremhævede sidst, og vælg derefter 'Bridge Connections.' Windows opretter automatisk netværksbroen for dig. Når guiden er færdig med at oprette broen, får du et nyt netværksikon kaldet 'Netværksbro' i egenskaben Netværksforbindelse. Du kan nu dele din internetforbindelse eller filer med din bro, og begge computere, der er tilsluttet broen, vil modtage de delte elementer.

Deling af dine filer og internetforbindelse sker normalt via en router eller hub. Men disse er ikke nødvendige for små netværk. Hvis du har en computer med flere netværkskort, kan du udnytte Microsoft Network Bridging. En netværksbro giver mulighed for en computer med flere netværkskort til at dele filer eller en internetforbindelse med flere computere. Konfiguration af en netværksbro er en simpel proces, der giver dig mulighed for at oprette forbindelse til et lille lokalt netværk uden yderligere hardware.