Sådan får du adgang til en pc, der ikke deler på netværket

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Klik på din lokale computer 's' Start 'Orb. Klik på' Alle programmer 'og klik derefter på' Tilbehør. 'Klik på' Remote Desktop 'i menuindstillingerne.

p> 2.

Indtast navnet på den computer, som du vil oprette forbindelse til. Du kan også indtaste fjerncomputerens IP-adresse. Klik på 'Connect' for at åbne din forbindelse.

p> 3. Skriv dit brugernavn og adgangskode til computerforbindelsen. Dette kan være en domænekonto eller en konto, der er programmeret på den lokale computer. Klik på 'Log ind'. Du kan få adgang til alle fjernbetjeningerne. computerens indstillinger og programmer ved hjælp af musen og tastaturet på den lokale computer.

En Windows-computerbruger har mulighed for at slå deling til eller fra. Hvis netværkscomputeren har delvist slukket, kan du stadig få adgang til computeren ved hjælp af Remote Desktop. Remote Desktop er et Windows-program installeret på enhver computer, der giver fjernbetjening af skrivebordet til enhver administrator. Remote Desktop åbner fjerncomputerens skrivebord i et terminalvindue, og det bruges til at opretholde en computers indstillinger.