Sådan kører du netværkskabler i et opholdssted

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Opret en plan om, hvor du vil gerne have netværksenhederne placeret. Markér væggene ved siden af ​​skrivebordene, hvor computeren vil gå. Find et godt skjult sted, hvor du skal installere din netværksrouter og internetmodem. Det anbefales, at dette sted ikke er åbent for at forhindre utilsigtet skade på enhederne og kablerne.

2.

Stret kablerne mellem routerens placering og computerbordet placeringer. Denne afstand kan ikke være længere end 300 meter plus 15 fods ekstra i hver ende, hvilket svarer til ca. 330 fod pr. Kabel. Når hvert kabel er strakt, skal du ved hjælp af de U-formede negle sikre kablet til væggen. Ved at køre kablet langs vægkanterne kan det forhindre utilsigtet skade på kablet. Du kan køre den øverst på væggen eller bunden.

3.

Brug Crimping-værktøjet til at fastgøre RJ45-stikkene til enderne af kablerne. RJ45-stikkene leveres normalt med instruktioner om, hvordan man foretager krympningen. Dette gøres ved at indsætte hver ledning fra kablet på den rigtige placering inden for RJ45-stikket og derefter krympe den sammen med krympeværktøjet.

4.

Slut den ene ende af hvert kabel til din netværksrouter og den anden ende til netværkskortet på hver enkelt computer eller netværksenhed, du vælger. Tænd alle enheder for at teste dit nye netværk.

Trådløs teknologi har sine fordele, især mobiliteten af ​​dine trådløse enheder. Men forbindelsen til netværket er ofte ikke så stor. Dette kan bemærkes for det meste under en slags internet download, såsom store filer eller film. Hvis mobilitet ikke har højeste prioritet for dig, er et kablet netværk bedst, da stabiliteten er mere konstant, og forbindelsen er så hurtig som dine netværksenheder kan klare. Kørsel af kablerne til et hjemmecomputernetværk kan tage lidt tid. Du bør tillade en god del af dagen at afslutte projektet.