Sådan netværk 2 computere i 2 forskellige byer

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Skriv en plan for dit netværk. Liste over alle de computerressourcer, der kræver adgang til det, præstationsmålene og eventuelle ressourcehensyn som tid, penge, rum og miljøpåvirkninger. Kontakt din hardwareleverandør for at afgøre, om dit udstyr understøtter VPN-software fra den pågældende producent. Hvis du ikke har et eksisterende netværk, kan du lease et netværk oprettet af en computertjeneste.

2.

Installer VPN-softwaren på dit netværk eller opret netværk på leverandørens system. Følg din plan, men prøv at forblive fleksibel, du skal muligvis udvide systemet i fremtiden eller tilpasse det til skiftende omstændigheder. Når du går, dokumentere hvad du har gjort, så fremtidige teknikere nemt kan forstå system. Du skal muligvis udføre software eller hardwareopgraderinger for at understøtte VPN-softwaren eller dine sikkerhedshensyn.

3.

Test netværket i henhold til VPN-installationsdokumentationen. optag dine handlinger for at skabe et 'papirspor' af det du gjorde. Når du er sikker på at systemet opfylder dine mål, skal du 'åbne' det til brug.

Virtuelle private netværk (VPN'er) er sikre private netværk, der bruger den eksisterende internetstruktur til at forbinde computere på forskellige steder. Den sikre software gør det muligt for en række computere og computere at interagere som om de alle var i en enkelt bygning, der var forbundet med et hardwired netværk. VPN'er erstattede de dyre lejede kredsløb, der tidligere var brugt til at oprette langdistancenetværk.