Sådan opbygger du en WiFi-antenne ud af dåser

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Læg et blad avis på et bord for at beskytte overfladen. Stå en af ​​de to tomme kaffebønner, bunden opad på avisen. Fjern bunden med dåseåbneren. Bortskaf bunden i skraldespanden.

2.

Påfør limbånd omkring kanten af ​​dåsen. Placer den åbne ende af den anden dåse oven på den første dåse. Lad limen lime i mindst to timer. Påfør lim lim rundt om sømmen mellem de to dåser. Lad limen lime i mindst en dag.

3.

Placer dåserne vandret på avisen med den åbne ende mod højre. Mål fire inches ind fra højre side af dåsen. Hammer et negle halvvejs i dåsen.

4. Afskær N-ende af Pigtail N-kablet med saks --- dette er den ende, der har en kvind forbindelse. Adskille de to ledninger ved den afskårne ende med fingrene. Fjern en tommers isolering fra enderne af de to ledninger med trådstrimmerne.

5.

Sæt den udsatte ende af en af ​​de to ledninger rundt om neglen. Hammer neglen helt ind i kanens side.

6.

Placer den anden tråds udsatte ende mod kanens side. Påfør limning lim til den udsatte ende for at klæbe den til dåsen. Lad ikke ledningen løsne, før der er gået to minutter. Lad limen lime i mindst to timer.

7.

Fjern WiFi-kortet fra spalten i siden af den bærbare computer. Fjern antennestikket fra WiFi-kortet med fingrene.

8.

Slut Pigtail N-kablet til antennetilslutningen på WiFi-kortet. Sæt Wi-Fi-kortet igen i laptop'ens slot. Drej den åbne ende af den dåse, der nu er din WiFi-antenne i retning af WiFi-senderen på dit trådløse hjemmenetværk.

En WiFi-antenne er designet til både at sende og modtage trådløse signaler. Opbyg en WiFi antenne fra to metal dåser og et par dele fra en elektronik butik. Ingen elektrisk færdighed er nødvendig, selvom der er nogle erfaringer med brugen af ​​lim, der foreslås --- gør det nødvendigt at overvåge voksen, hvis du er underårig. Den meget retningsmæssige karakter af din WiFi-antenne vil sikre modtagelse fra den trådløse sender, der er forbundet til dit trådløse hjemmenetværk.