Sådan oprettes en proxy for FTP

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Internet Explorer

1.

Find menulinjen under adresselinjen øverst i browseren. Vælg rullemenuen 'Værktøjer'. Vælg 'Internetindstillinger'. Dette åbner vinduet 'Internetindstillinger'.

2.

Klik på fanen 'Forbindelser' og tryk på knappen 'LAN-indstillinger'. Dette åbner vinduet 'Local Area Network (LAN) Settings'.

3.

Marker feltet 'Use a proxy server' for at aktivere proxy detaljer sektionen i vinduet. Tryk på knappen 'Avanceret' for at åbne vinduet Proxy Settings.

4.

Indtast proxyserverens IP-adresse og portnummer i FTP-felterne. Klik på 'OK' for at lukke hvert vindue.

Mozilla Firefox

1.

Klik på 'Værktøjer' i menulinjen. Vælg 'Valg' fra denne menu. Vinduet 'Indstillinger' åbnes.

2.

Vælg 'Avanceret' og klik på fanen 'Netværk'. Tryk på knappen 'Settings' under 'Connection.' Et 'Tilslutningsindstillinger' -vindue åbnes.

3.

Tryk på knappen 'Manuel proxy-konfiguration'. Dette aktiverer inputfelterne for proxy detaljer. Indstil proxy-IP-adressen og portnummeret i 'FTP Proxy' -felterne. Tryk på 'OK' for at lukke dette vindue. Tryk på 'OK' i vinduet 'Indstillinger' for at lukke det.

Google Chrome

1.

Klik på skiftenøglesymbolet i slutningen af ​​adressen bar for at aktivere rullemenuen 'Værktøjer'. Vælg 'Valg' for at åbne vinduet 'Google Chrome Options'.

2.

Aktivér fanen 'Under hood' og tryk på knappen 'Change proxy settings' i netværket sektion af siden. Dette åbner vinduet 'Internet Properties'.

3.

Aktivér fanen 'Connections' og tryk på knappen 'LAN Settings' i 'LAN-indstillingerne' sektion af siden. Dette åbner vinduet 'Local Area Network (LAN) Settings'.

4.

Marker afkrydsningsfeltet 'Brug en proxyserver' for at aktivere 'Proxy Server' . Tryk på knappen 'Avanceret' for at åbne vinduet 'Proxy Settings'.

5.

Indtast proxyserverens IP-adresse og portnummer i FTP-felterne. Klik på 'OK' for at lukke hvert vindue. Tryk på knappen 'Luk' for at lukke vinduet 'Google Chrome Options'.

Adressen til en proxyserver er indstillet til konfigurationen af ​​netværksapplikationer. Browsere håndterer forskellige kategorier af trafik og aktiverer forskellige proxyadresser, der skal oprettes i deres konfigurationssystemer. En af kategorierne af trafikproxies håndterer er FTP (File Transfer Protocol). Når FTP-proxy er konfigureret, kanaliseres alle FTP-forbindelser fra din browser via den navngivne proxyserver.