Sådan sikkerhedskopieres en Sharepoint Server

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Sikkerhedskopier Sharepoint-indholdsdatabasen. Hvis indholdsdatabasen ligger på en fuld installation af Microsoft SQL Server, skal du bruge SQL Management-studiet til at konfigurere en natlig backup af databasen.Hvis databasen befinder sig på en server, der kører en version af Microsoft Data Engine (MSDE), skal du åbne en kommandoprompt og starte den sqlcmd utilty ved at skrive 'sqlcmd'. Skriv kommandoen 'backup sharepoint to disk =' u0026 lt; filnavn u0026 gt; ',' hvor u0026 lt; filnavn u0026 gt; er navnet på den sikkerhedskopi fil, du vil oprette. Tryk Enter for at flytte sqlcmd til en ny linje og skriv 'gå', og tryk derefter på Enter igen.

2.

Brug stsadm.exe-værktøjet til at sikkerhedskopiere Sharepoint-indholdsdatabasen ved hjælp af Sharepoint-timertjenesten. Åbn en kommandoprompt og flyt til placeringen af ​​stsadm.exe-programmet ved at skrive 'cd C: \ Program Files \ Common Files \ Microsoft Shared \ webserverextensions \ 12 \ BIN.' Skriv 'stsadm --o backup --url u0026 lt; URL u0026 gt; -filnavn u0026 lt; file u0026 gt;' hvor u0026 lt; URL u0026 gt; er det fuldt kvalificerede navn på det websted, du vil flytte, f.eks. 'https://www.thissharepoint.com' og u0026 lt; file u0026 gt; er navnet på den sikkerhedskopi-fil, du vil oprette.

3.

Sikkerhedskopier webserverens konfiguration ved hjælp af Windows Server Backup-værktøjet. På Sharepoint web-front-end serverne starter backupværktøjet ved at klikke på Start, Tilbehør, Systemværktøjer og 'Windows Server Backup.' På handlingspanelet til højre klik på 'Backup Schedule.' Brug guiden til at vælge en 'brugerdefineret' sikkerhedskonfiguration og tilføj 'System State', når du bliver bedt om at 'vælge elementer'. Vælg en daglig skema og en passende destinationstype.

Tips og advarsler

  • Log på databaseserveren med en konto, der har administratorrettigheder til databasen at udføre database backup, men logge på Sharepoint serveren med en konto, der har farm administration privilegier i Sharepoint for at udføre stsadm.exe backup. Afhængigt af din organisation kan disse opgaver bedst udføres af forskellige personer, og det skal skannes dagligt.
  • Sikkerhedskopier ikke konfigurationsdatabasen. I tilfælde af at serveren skal genopbygges, skal konfigurationsdatabasen oprettes fra bunden for at undgå problemer efter opsving.
  • Sharepoint-servere fylder en vigtig rolle i mange organisationer, hosting dokumenter og diskussioner kritiske for forretningsaktiviteter. På grund af denne rolle skal Sharepoint-administratorer tage skridt til at forberede sig på uheld og uforudsete katastrofer. Til det formål skal du sikkerhedskopiere Sharepoint regelmæssigt.