Sådan sikres min trådløse DSL-signal

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Kontroller, at både din computer og router er tændt. Indlæs nogle websteder for at sikre, at din computer og router kommunikerer korrekt med hinanden.

2.

Find den IP-adresse, der er knyttet til din router. Dette vil blive vist i manualen, der blev pakket med din router. Hvis du ikke kan finde det, skal du bruge en IP-adresselokator på online router.

3.

Indtast din routerens IP-adresse i din webbrowsers adresselinje og tryk ' Indtast. 'En login-skærm vises. Indtast dit brugernavn og adgangskode. Hvis du ikke har ændret dette endnu, vil det højst sandsynligt have en standardindstilling for' admin 'for begge felter.

4. < / p>

Naviger til sektionen Sikkerhedsindstillinger, og aktiver WPA2-sikkerhed. I de fleste tilfælde kan du enten generere en tilfældig adgangskode eller oprette din egen.

Hvis du sender en DSL-internetforbindelse via et trådløst lokalnetværk (WLAN), ved du, at moderne WLAN-teknologi er iboende sikker. Men også ved, at uden at sikre din forbindelse, er kriminelle med teknologisk færdighed i stand til at stjæle følsomme data fra din computer eller enhver enhed, der er sluttet til dit WLAN. Heldigvis tager det ikke for meget tid, indsats eller computer knowhow at aktivere datakryptering på din router.