Sådan synkroniseres ure på nettet

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Klik på uret i nederste højre hjørne af skærmen på proceslinjen i Windows.

2.

Vælg indstillingen for 'Tidszone' i dialogboksen. Brug rullemenuen til at bestemme den tidszone, du er i, eller vil have dit ur til at afspejle. Klik på 'Apply' -knappen, når du har valgt den korrekte tidszone.

3.

Klik på indstillingen for 'Internet Time' i dialogboksen. Marker afkrydsningsfeltet 'Synkroniser automatisk med en Internet Time Server' for at annotere, at du automatisk vil synkronisere dine ure online.

4.

Skriv navnet på den server, du vil synkronisere med eller brug rullemenuen til at vælge en af ​​de to forudbestemte indstillinger. Disse muligheder omfatter Windows Time Server og Atomic Clock med National Institute of Standards and Technology, der betragtes som det mest præcise ur i verden. Klik på 'Opdater nu' og vente på uret for at opdatere og synkronisere; Du vil se en bekræftelse lige under rullemenuen.

5.

Klik på knappen 'Anvend' for at gemme dine indstillinger. Din ur synkroniseres automatisk med jævne mellemrum med den angivne tidsserver.

Hvis du vil synkronisere dit ur med en online-tjeneste, tager det kun et par klik med musen i et Windows-miljø. Du skal kende den server, du vil synkronisere med, eller du kan bruge en af ​​de to servere, der leveres som standard i Windows-operativsystemet.