Typer af former i struts

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

  Apache Struts er en standard ramme for udvikling af velopbyggede Java EE webapplikationer. Det er et open source-program, der opfordrer udviklere til at vedtage Model-View-Controller designmodellen, som isolerer de tre niveauer af design. Struts fylder kun Vis og Controller lagene, mens Model laget er overladt til designeren. Oprindelig oprettet af Craig McClanahan, blev Struts givet til Apache Foundation i 2000.

ActionForm

En ActionForm er en JavaBean, som du kan knytte til ActionMappings. Dens egenskaber initialiseres af den tilsvarende anmodningsparameter.

DynaActionForm

DynaActionForm er en dynamisk type af ActionForm-klassen. For at bruge denne formular behøver du ikke at oprette en JavaBean.

ValidatorForm

ValidatorForm udvider ActionForm og tillader XML-fil validering.

DynaValidatorForm

DynaValidatorForm er en dynamisk type af ValidatorForm-klassen. Du behøver ikke at oprette en JavaBean for at bruge denne formular.

ValidatorActionForm

ValidatorActionForm udvider også ActionForm og tillader XML-fil validering. Valideringer foretages i henhold til handlingsklassenavnet i stedet for form-bønnenavnet som i ValidatorForm.

DynaValidatorActionForm

DynaValidatorActionForm er en dynamisk type af ValidatorActionForm. Den samme form bønne kan bruges til flere valideringer.

BeanValidatorForm

BeanValidatorForm tillader XML-fil validering. Du kan bruge den, når du vil have din form bønne til at være en simpel objektklasse.

LazyValidatorForm

LazyValidatorForm er en dynamisk type af ActionForm-klassen. Du behøver ikke at oprette en JavaBean til at bruge den, og den er valideret baseret på en XML-fil. Du behøver ikke at angive nogen attributter for at bruge LazyValidatorForm.