Hvad er et 10-T Ethernet-netværkskort?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Hastighed

En 10 Base-T NIC kan overføre data med en hastighed på 10 megabit per sekund. Dette gør Ethernet-forbindelser ideelle til højhastigheds-internetforbindelser og store netværk.

10 Base-T Standard

10 Base-T refererer til en standard i Ethernet-kabelteknologi. 10 Base-T brugte to snoet ledninger til at overføre data mere effektivt end sine forgængere. De anvendte ledninger er mere fleksible end andre standarder, som gør dem lettere at installere og køre i overfyldte områder. Den maksimale længde ved hjælp af 10 Base-T er 100 meter.

Bruger

NIC åbner mange muligheder for hjemme- og forretningsdata. Evnen til at oprette et netværk og overføre data mellem mange computere hurtigt er et vigtigt aktiv for virksomhederne. Hjem kan bruge NIC til at oprette forbindelse til en router, der gør det muligt for flere computere at dele en højhastigheds internetforbindelse. Et 10 Base-T-netværkskort (NIC) giver en computer adgang til internettet eller et lokalnetværk (LAN) via et Ethernet-kabel. Den er installeret inde i computeren via en PCI slot. En Ethernet-forbindelse kan derefter tilsluttes porten på kortet, der er tilgængeligt på bagsiden af ​​computeren.