Min Dell Computer Won 't Opret forbindelse til en Linksys Router

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Kontrollér, at den trådløse switch på din computer er tændt. På en Dell-computer skal du trykke og holde tasten 'Fn' og 'F2' samtidigt for at tænde og slukke for den trådløse switch.

2.

Kontroller de Ethernet-kabler, der forbinder din router til dit modem. Sørg for, at de er tilsluttet korrekt, og at der ikke er nogen fysiske problemer med kablerne.

3.

Flyt din computer tættere på routeren. Afhængigt af hvilken type router du ejer, kan signalet ikke være stærkt nok til at bære mere end 50 fod. Sørg for, at du forbliver inden for routersignalet.

4.

Tag stikket ud for at nulstille det. Sørg for, at der ikke er andre enheder i nærheden af ​​routeren, der måtte være i brug. forstyrre signalet. Mikrobølger og trådløse telefoner er nogle genstande, der sender signaler nær samme frekvens som en router.

Trådløst netværk er en bekvem måde at få adgang til internettet til både bærbare computere og stationære computere. Men nogle gange kan de trådløse routere være finicky og synes at have et sind for sig selv. De gør det bestemt ikke, og der er flere ting, du kan gøre for at fejle din router, uanset om det er Linksys eller noget mærke på din hjemmecomputer.