Min Linksys Router Won t taler med mit Comcast Modem

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Tilslut Ethernet-kablet fra Comcast Modem til 'Internet' -porten på routeren.

2.

Slut computeren til Comcast-kontoen blev oprindeligt oprettet med en af ​​udgangsportene.

3.

Tænd modemet, routeren og derefter computeren.

4 .

Åbn webbrowseren på computeren og gå til 'http://192.168.1.1'.

5.

Indtast dit brugernavn og adgangskode, når du bliver bedt om det. Standard brugernavn er tomt og standardadgangskoden er 'admin'.

6.

Skriv 'hsd.XX.comcast.net' for værtsnavnet og domænenavnet under ' Grundlæggende 'fanen. Udveksl XX for din staters tobogstavsforkortelse.

7.

Klik på linket 'MAC-adresse' og vælg derefter 'Klon denne computer'.

8.

Klik på fanen 'Avanceret'. Sørg for, at 'Router' er valgt og ikke 'Gateway'.

9.

Klik Klik på knappen 'Status', og klik derefter på knappen 'DHCP Release'.

10.

Klik på knappen 'DHCP Renew', når alle indtastningerne er tomme. 'DHCP Renew' -knappen fylder ikke alle, men muligvis de sidste to poster, skal du klikke gentagne gange på den, indtil IP-adressen, Gateway, Subnet mask og DNS-serveren har en post.

Linksys gør en række routere til at muliggøre opsætning af små lokale netværk. Typisk involverer opsætningen det Ethernet-kabel, der kommer fra internetmodemet, der er tilsluttet til 'Internet' -indgangsporten, hvorefter forskellige computere er tilsluttet til udgangsportene. For at routeren skal kunne oprette forbindelse til internettet, skal routeren være konfigureret korrekt til internetudbyderen. For Comcast udføres de fleste indstillinger automatisk, medmindre den registrerede computers MAC-adresse skal klones.