Sådan Reset en Linksys WRT

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Drej WRT-routeren rundt, så du kigger på den bagved enheden. Lad alle kabler være tilsluttet, og strømmen tændt, men pas på, at kabelstikkene (hvor de er tilsluttet på bagsiden af ​​routeren) ikke bliver stresset eller trukket.

2.

p> Find den forsænkede nulstillingsknap på venstre side af bagpanelet. Omskifteren er en trykknappen type og er cirka dobbelt så stor som hovedet på en standard systift. Knappen selv er forsænket let for at forhindre utilsigtet presning .

3. Tryk reset knappen forsigtigt med spidsen af ​​en kuglepen, indtil du har hørt knappen, og hold knappen nede i hele 35 sekunder. Selvom 30 sekunder er alt, hvad der skal bruges, skal du tilføje flere sekunder for at sikre en grundig nulstilling af enheden.

4.

Få adgang til den nulstillede router ved hjælp af en webbrowser på en hvilken som helst computer, der i øjeblikket er forbundet til routeren, ved at indtaste følgende i browserens adresselinje: 192.168.1.1 Tryk på tasten 'Retur' eller 'Enter' på computerens tastatur, og vent på, at WRT routerens loginside vises i br owser. Lad identifikationslinjen være tom, men skriv ordet 'admin' (alle små bogstaver uden de enkelte citater) i adgangskoden. Tryk på knappen Submit og udfør administrative funktioner.

Tips og advarsler

  • Skift altid standardadgangskoden på en hvilken som helst router, der er tilsluttet internettet efter gør en fabriksstandard nulstilling. Alle, der er bekendt med disse routere, der har en ondsindet hensigt, vil altid forsøge at bruge fabriksstandardadgangskoden til at bryde ind i dit netværk. Skift adgangskoden på den første log-in til nulstillingsrouteren og gem den inden du fortsætter.
  • Linksys trådløse routere er blevet meget populære de seneste år på grund af den lethed, hvorpå de kan indarbejdes i et hjemmecomputer-netværkssystem, hvor to eller flere computere skal dele den samme internetforbindelse. WRT serien angiver simpelthen, at routeren er en trådløs model. Uanset om routeren er en standard eller en trådløs version, kan strømforstyrrelser og glemte adgangskoder låse administratoren ud af enheden lejlighedsvis, og enheden skal nulstilles til fabriksindstillinger for at få adgang til administratorindstillingerne igen.