Sådan chatter du med en netværksadministrator online

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Klik på knappen 'hjælp og support' øverst til venstre eller højre på skærmen. En ny skærm kan dukke op for at få en svarsøgning. Hvis du har den velkomstbesked, der er sendt til dig, når du tilmelder dig netværket, skal du bruge kontaktdataoplysningerne til at kontakte netværksadministratoren.

2.

Vælg 'kontakt os' placeret nederst af skærmen. Hvert netværk er anderledes, så se efter oplysninger, der giver kommunikation med support.

3.

Vælg en af ​​de to online metoder til at kontakte netværksadministratoren, f.eks. 'E-mail os 'eller' chat nu '. Brug muligheden for at kontakte netværksadministratoren.

Under drift af software eller hardware er det ikke ualmindeligt at modtage fejlmeddelelsen 'Kontakt venligst din netværksadministrator.' Netværksadministratorer er de personer, der overvåger netværket, og tillader eller nægter adgang til netværksfunktioner. Normalt når en bruger slutter sig til et netværk, får de en velkomstbesked. Denne meddelelse kommer fra netværket og kan indeholde oplysninger om, hvordan du kontakter netværksadministratoren. Uanset om netværket er internt eller eksternt, kan brugere chatte med netværksadministratoren online ved at bruge nogle enkle forespørgselsmetoder.