Sådan deaktiveres WiFi på en bærbar computer

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Søg efter en fysisk tænd / sluk-knap. Dette kan være placeret på forsiden, bagsiden eller sidekanterne på din bærbare computer eller på ansigtet i nærheden af ​​afbryderen. Trådløse switche betegnes med det trådløse standardikon, som er et billede af en antenne med halvcirkelformede linjer, der udstråler udad fra toppen. Tryk eller skub bryderen til 'Off' -positionen.

2.

Søg efter en nøgle med det trådløse symbol, hvis du ikke kan finde en fysisk kontakt. Toshiba-computere bruger generelt 'F8' -tasten, mens Dell-computere ofte bruger 'F2'. Tryk på 'Fn' og den angivne trådløse genvejstast samtidig. Dette vil enten skifte trådløs til og fra eller starte et trådløst indstillingsvindue, hvorfra du kan deaktivere Wi-Fi afhængigt af din model.

3.

Kontroller din trådløse indikator lys, hvis man er med i din model. Hvis Wi-Fi er deaktiveret, slukkes lyset. På nogle modeller kan det tage et par sekunder at svare.

Trådløse internetforbindelser kan være nyttige værktøjer, men i nogle situationer kan de være skadelige. Hvis du er på et fly eller i nærheden af ​​andet udstyr, der er følsomt overfor trådløse signaler, kan du muligvis deaktivere din computers Wi-Fi. Deaktivering af Wi-Fi kan også forlænge batterilevetiden i visse situationer. Specifikke metoder til at deaktivere Wi- Fi på din computer varierer afhængigt af laptop make og model. Hvis ingen af ​​metoderne nedenfor synes at gælde for din bærbare computer, skal du kontakte producenten for en brugers vejledning, der er specifik for din model.