Sådan konfigureres en Cisco 3750

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Afbryd eventuelle computere eller andre enheder fra kontakten, og tag stikket fra strømforsyningen fra stikket ud.

2.

Tilslut kontakten igen ' s strømforsyning til en jordet stikkontakt. Lampens indikatorlamper blinker, mens der udføres en selvtest. Vent, indtil 'SYST' -lyset på kontakten bliver solid grønt, hvilket betyder, at testen er afsluttet. Det kan tage flere minutter.

3 .

Hold knappen 'Mode' nede i tre sekunder, indtil de lysdioder, der er tilbage af 'Mode' -knappen, bliver grønne, slip derefter den. 'Mode' knappen er i nederste venstre hjørne af kontakten .

Tilslut et Ethernet-kabel til ethvert af switchens Ethernet-porte og sæt den anden ende i computeren. Kontroller, at lysene på kontakten og computerens Ethernet-kort er grønne og vent 30 sekunder.

5.

Åbn en webbrowser på din pc og indtast '10.0.0.1 'i adresselinjen. Dette fører dig til Cisco 3750'ens Express Setup-side.

6.

Indtast' 10.0.0.1 'i feltet' IP-adresse ' Fanen 'Grundlæggende indstillinger'. Hvis du tilslutter kontakten til internettet via et modem eller en router, skal du indtaste modemets eller routerens IP-adresse i feltet 'Default Gateway'. Modem eller routerens IP-adresse skal være i dens manual.

7.

Indtast et kodeord i feltet 'Switch Password', og gentag det i feltet 'Bekræft skift adgangskode'. Denne adgangskode er påkrævet for at få adgang til switchens konfigurationsside i fremtiden.

8.

Indtast et navn på kontakten og udfyld dato, klokkeslæt og tidszoneinformation under 'Valgfrie indstillinger', hvis du ønsker. Grundlæggende konfiguration er nu færdig, selvom du måske vil ændre nogle avancerede indstillinger også.

9.

Klik på 'Avancerede indstillinger' tab.

10.

Klik på 'Aktiver' ved siden af ​​'Telnet Access', hvis du planlægger at bruge Telnet til at styre kontakten ved hjælp af en kommandolinje grænseflade. Indtast et kodeord i ' Telnet Password 'og' Bekræft Telnet Password '-felterne.

11.

Klik på' Aktiver 'ved siden af' SNMP 'for at aktivere SNMP (Simple Network Management Protocol). kun aktiveres, hvis du planlægger at styre kontakten ved hjælp af CiscoWorks 2000 eller et andet SNMP-system. Du skal indtaste oplysningerne 'Læs fællesskab', 'Skriv fællesskab', 'Systemkontakt' og 'Systemplacering', hvis du aktiverer SNMP.

12.

Kontroller feltet 'Aktivér IPv6', hvis du vil enabl e det. IPv6 har bedre support til mobile enheder som mobiltelefoner og PDA'er, forenklet automatisk adressering og forbedret datakryptering i forhold til IPv4. Aktivering af IPv6 genstarter din switch, når du afslutter Express Setup.

13.

Klik på 'Send' for at gemme og anvende dine indstillinger. Din Cisco 3750 skal nu konfigureres og klar til installation i dit servicenetværk.

Cisco Catalyst 3750 er et trådløst lokalnetværk (LAN) controllerswitch, der er designet til brug i kommercielle eller andre store netværk. Det dyrker 24 Ethernet-porte og understøtter forbindelser til op til 25 trådløse adgangspunkter, der gør det muligt for computere tilsluttet det, eller medlemmer af ethvert trådløst adgangspunkts netværk, der er forbundet til det, for at oprette forbindelse til hinanden. Cisco 3750 fungerer således som en del af et større netværkssystem, der potentielt forbinder hundredvis eller tusindvis af computere over et bredt område. Konfigurationsindstillingerne for en sådan switch er utrolige, men Cisco 's Express Setup-konfigurationsværktøj hjælper dig med at spile det grundlæggende.