Sådan linker du mobiltelefoner til computere

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Prøv at forbinde din telefon til din computer først ved at bruge Bluetooth, hvis du har denne service. Tjek din telefon og computer for Bluetooth-kompatibilitet; Disse oplysninger findes i manualerne til din computer og telefon, men der er også almindeligt et symbol, der vises på Bluetooth-kompatible enheder.

2.

Se under Bluetooth-indstillingen på din mobiltelefon og vælg muligheden for at søge efter nye enheder. Det skal finde din computer, og du kan para de to. Der kan vises en besked på din computer, der spørger, om du vil tillade en ny enhedsadgang. Klik på 'ja'. Din mobiltelefon skal nu være forbundet til din computer.

3.

Prøv at bruge den USB-ledning, der følger med din telefon eller din computer, hvis Bluetooth ikke er tilgængelig. Hvis der er brug for software til tilslutning af de to enheder, skal det være med din telefon eller computer. Tilslut ledningen mellem de to, og oplysningerne begynder automatisk at overføre.

Du kan modtage eller oprette oplysninger på din computer eller mobiltelefon, der skal overføres til den ene eller den anden. Kobling af en mobiltelefon til en computer kan være gavnlig og effektiv, da du måske vil arbejde på en computers større grænseflade, men også mobiliteten på din mobiltelefon. Omlægning af information fra en mobiltelefon til en computer giver dig også mulighed for at arkivere materiale på din mobiltelefon, da der måske ikke er nok hukommelse på den pågældende enhed.