Sådan opbygger du en WiFi Hotspot

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Tilslut routeren til den trådløse internetforbindelse i hjemmet eller kontoret, som du vil blive et Wi-Fi-hotspot.

2.

Tilslut routeren til et stikkontakt i nærheden.

3.

Konfigurer det trådløse netværk ved hjælp af en computer og softwaren, der fulgte med routeren. Den nøjagtige proces kan variere afhængigt af den nøjagtige router, men involverer generelt etablering af netværksforbindelsen, valg af et navn til netværket og derefter valg af hvilken type sikkerhed der eventuelt skal tilknyttes netværket.

4 .

Test den trådløse forbindelse ved at afbryde computeren fra internetforbindelsen og derefter oprette forbindelse til internettet via det trådløse signal fra routeren. Hvis alt går godt, er området nu et Wi-Fi hotspot.

Tips og advarsler

  • Hvis du opretter et hotspot for en virksomhed, overveje at reklamere for dette faktum på forsiden af ​​virksomheden, så potentielle kunder er opmærksomme på, at de kan få nem onlineadgang der.
  • Vær opmærksom på, at hvis Wi-Fi-hotspot er helt offentligt, tillader det absolut nogen at bruge sin internetforbindelse uden tilsyn.
  • Opsætning af et Wi-Fi-hotspot er en nem måde at give hurtig adgang til internettet til alle i et lokalt område. Det kan være en fristende løsning for nogen, der søger at gøre deres hele hjemmet trådløst, eller for en lille virksomhed på udkig efter en måde at lokke kunderne til at bruge lidt tid på at nyde sine varer. Processen til at lave et område Wi-Fi-venligt er meget nemt, så længe området allerede har internetforbindelse. Tilslut en router, sæt den op, og nyd den trådløse adgang.