Sådan opretter du et delt netværk Internet

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Tilslut Ethernet-kablet, der er tilsluttet til bagsiden af ​​dit kabel eller DSL-modem, i Ethernet-porten mærket 'Internet', 'Modem', 'Data' eller noget lignende. Det nøjagtige navn varierer fra routerproducenten, men det er normalt set væk fra en gruppe nummererede Ethernet-porte.

2.

Slut et andet Ethernet-kabel til en af ​​de nummererede Ethernet-porte på routeren og tilslut den anden ende til en Ethernet-port på en computer, du vil fysisk oprette forbindelse til netværksrouteren.

3.

Klik på ikonet for trådløs modtagelse i proceslinjen i Windows på en computer, du vil oprette forbindelse til routers trådløse netværk og vælge det netværk, du vil deltage i, fra listen, der åbnes. Indtast netværksadgangskoden, hvis du bliver bedt om at blive medlem af netværket. Hvis du ikke er sikker på, hvad netværksadgangskoden er, skal du spørge den person, der opretter netværket eller konsultere routerns manual.

Tips og advarsler

  • Hvis din trådløse router stadig er i standardkonfigurationen, skal du køre guiden til installation af Windows-netværk for at aktivere nogle vigtige sikkerhedsfunktioner. Åbn 'Kontrolpanel' fra 'Start' -menuen og klik på 'Netværk og Internet', 'Netværk og delingscenter', og derefter 'Opret en ny forbindelse eller et netværk.' Vælg 'Konfigurer et nyt netværk' og vælg din router for at starte guiden.
  • Det er nemt at dele en internetforbindelse via dit hjemmenetværk. Forbrugernetværks routere er som standard indstillet til at dele en internetforbindelse med alle computere og enheder, der er tilsluttet det, enten fysisk eller trådløst. Når du har konfigureret dit hjemmenetværk og kabel- eller DSL-modem korrekt, kan computere på dit netværk alle få adgang til internettet. Brug af en netværksrouter til at dele din internetforbindelse har den ekstra fordel at placere et andet lag af beskyttelse mellem dine computere og de trusler de kan støde på, mens de er online.