Sådan opsættes en trådløs rækkevidde

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Slut den ene ende af et Ethernet-kabel til LAN-porten på den trådløse rækkevidde. Slut den anden ende til computerens Ethernet-port. Alternativt kan du sætte den ene ende af Ethernet-kablet i en åben LAN-port på den trådløse router og den anden ende i LAN-porten på området. disk i diskens drev på computeren. Vinduet til forlængelse af rækkeviddeinstallation åbnes. Hvis guiden ikke åbnes, skal du klikke på 'Start' og derefter 'Min computer' og dobbeltklikke på ikonet for diskdrevet.

3.

Følg vejledningen fra rækkevidde Forlængerens guiden til at installere softwaren. For eksempel indtast det trådløse netværks navn, adgangskode og sikkerhedstype som WEP. Disse indstillinger er fra den trådløse router. Klik på knappen 'Afslut', når guiden har afsluttet installationsprocessen.

4.

Tag stikket ud af computeren. Placer det et område, der dækker den ydre kant af den trådløse router's signal. Forlængeren vil skubbe det trådløse signal ud og øge dækningsområdet.

Trådløse routere sender radiosignalet fra det trådløse netværk, som kan hentes af trådløse adaptere til computere og andre enheder. Signalet rejser dog kun en begrænset afstand. En trådløs udvidelsesforlænger kan øge afstanden. Forstærkeren virker ved at samle det signal, der udsendes af routeren, og afspejler det. Du kan opsætte en forlænger i et par trin.