Computer Networking problemer

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

  Computer netværk henviser til processen med at forbinde computere sammen for at få dem til at fungere indbyrdes afhængigt af hinanden. Computer netværk kan være meget komplekst og omfatte snesevis af computere og andre enheder, eller det kan være så simpelt at have et par computere tilsluttet en router. Hvis du vil oprette et computernetværk, kan det være nyttigt at være opmærksom på nogle af de fælles problemer, der opstår.

Fysiske problemer

Et fysisk problem henviser til et problem, der er relateret til den involverede hardware . Nogle eksempler omfatter beskadigede kabler, der bruges til at forbinde computere til routeren eller modemmet eller en internetstik i væggen. Det kan også henvise til problemer, hvor ledningerne ikke er placeret korrekt, eller hvor en ledning ikke sidder fast i stikket.

Alt for sikre firewalls

En firewall er et program, der skal blokere angreb på en computer. Mens Windows leveres med en automatisk firewall, er der andre firewalls, der følger med anti-virus programmer. Mens en firewall er en vigtig del af computersikkerheden, kan sikkerhedsindstillingerne blive skruet op så højt, at computeren ikke kan få adgang til netværket.

Netværksadaptere, der ikke opdateres

Netværksadaptere gør det muligt for computeren at interface med netværk. Netværksadaptere skal muligvis opdateres fra tid til anden, da deres producenter løser forbedringer. Netværksadaptere skal opdateres manuelt, hvis de forhindrer en computer i at oprette forbindelse til netværket.

Kopier IP-adresser

Hvis der er to maskiner på netværket, der forsøger at bruge samme IP-adresse (Internet Protocol) , en computer kan ikke få adgang til netværket. I nogle tilfælde kan dette løses ved blot at genstarte computeren, men i andre tilfælde skal internetudbyderen (ISP) kaldes for at løse problemet på deres servere.

Virusaktivitet

Computervirus kan forhindre en computer fra at få adgang til netværket. At løse et virusproblem kræver en antivirusløsning som McAfee, Avast eller AVG. At køre en antivirus-scanning forhindrer regelmæssigt, at computeren modtager virus i første omgang og opdager eventuelle problemer, der har filtreret igennem.