Den bedste position for en trådløs router

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

  De fleste bærbare computere kan transmittere og modtage trådløse signaler. Trådløse routere er forbundet til internettet via kabler; de sender derefter trådløse signaler til den bærbare computer. Dette signal skal imidlertid være stærkt nok til, at den bærbare computer kan få adgang til internettet i et rimeligt tempo. Vægge og andre forhindringer kan blokere signaler og reducere internetforbindelsens kvalitet.

Sight Line

Placer den trådløse router på et sted, hvor der er en klar synsvidde mellem den bærbare computer og routeren. Du skal kunne se den trådløse router mens du sidder ved den bærbare computer; Dette vil hjælpe din bærbare med at få det bedst mulige signal. Hvis f.eks. En væg blokerer synsfeltet mellem computeren og routeren, vil du stadig have en internetforbindelse, men det vil ikke være så stærk.

Central placering

Hvis du bor i en lejlighed, bør du nok placere routeren på den mest centrale placering muligt. Dette sikrer, at du bliver så tæt på routeren som muligt. Du bruger dog konsekvent din bærbare computer i et bestemt område. Placer routeren i nærheden af ​​det.

Begrænsninger

Nogle gange skal du muligvis placere routeren og modemet, hvor kabelstikket er placeret. Nogle boliger har kun få computer-, kabel- eller telefonstik.

Kælder

Hvis dit hjem har flere historier, skal du placere den trådløse router i kælderen. Derefter skal du installere trådløse repeater på alle niveauer i hjemmet, så der er nem adgang til internettet, uanset hvor computerbrugeren er.

Interferens

Trådløse routere bør ikke placeres i nærheden af ​​andre enheder, der bruger de samme radiofrekvenser . Disse enheder vil forstyrre den trådløse router. Elektriske enheder kan også nogle gange forringe kvaliteten af ​​den trådløse router's signal.

Afstand

I meget store bygninger som kontorbygninger og universitetsbygninger kan afstanden blive et problem. Brug flere trådløse routere i bygningen , eller placere repeater i hele anlægget for at give flere adgangspunkter. Hvis bygningerne har meget tykke vægge, kan trådløs adgang være meget uklar. Informer brugere, hvor den trådløse router er placeret, så de kan komme tættere på denne placering, hvis de søger et signal.