Hvordan får jeg TeamSpeak 2-serveradministrationsrettigheder?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Download TeamSpeak 2-serverværktøjet (se 'Ressourcer'). Download det korrekte program til dit operativsystem. I øjeblikket understøttes Windows og Linux. Kør serverkørslen. Indtast 'IP-adressen' og 'Portnummer', der vises i serverdialogvinduet, der åbnes.

2.

Naviger til mappen, den serverkørbare fil er gemt i. Åbn fil med navnet 'server.log.' Rul gennem listen, indtil du ser linjer mærket 'Advarsel, Info, Server.' Skriv ned brugernavnet og adgangskoden i felterne 'administratorkontooplysninger' og 'superadmin kontooplysninger'.

3.

Kør TeamSpeak 2-klienten. Klik på 'Connections' og derefter 'Connect.' Indtast serverens IP-adresse og portnummer i felterne, og klik derefter på 'Connect'.

4.

Klik på 'Værktøjer' og derefter 'ServerQuery Login.' Skriv dit brugernavn og adgangskode i felterne og klik på 'Log ind.' Du er nu logget på serveren som administrator.

Tips og advarsler

  • Din server er oprettet automatisk, når serverprogrammet køres.
  • TeamSpeak 2 er en tidligere version af et populært VoIP-program (Voice over Internet Protocol). TeamSpeak 2 giver brugerne mulighed for at kommunikere online gennem enheder som headsets og mikrofoner. Brugere deltager dedikerede servere, der fungerer som samlingssteder for dem, der ønsker at bruge tjenesten. Hver server har mange muligheder, der kun kan ændres af serveradministratoren. For at få serveradministratorrettigheder til din server, skal du finde administratornavnet og adgangskoden samt logge ind på serveren.