Sådan Reset Administrator Password på Windows 2000 Server

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Klik på Windows 'Start' -knappen, klik på 'Indstillinger' og klik derefter på 'Kontrolpanel.' Dobbeltklik på 'Administrative værktøjer' og dobbeltklik derefter på 'Computer Management' for at åbne et nyt vindue.

2.

Klik på plustegnet ved siden af ​​'Lokale brugere og grupper. ' Dette udvider en liste over muligheder. Klik på mappen 'Brugere' for at vise listen over brugere, der er konfigureret på computeren.

3.

Højreklik på 'Administrator' i listen over brugere og vælg 'Nulstil adgangskode' på pop op-menuen. Indtast den nye adgangskode i tekstboksen. Du skal indtaste det en anden gang i bekræftelsestekstboksen for at sikre, at du skrev det korrekt første gang.

4.

Klik på 'OK' for at gemme den nye adgangskode til administrator. Du kan nu logge ud af computeren og logge ind ved hjælp af administratorkontoen og den nykonfigurerede adgangskode.

Windows 2000 administratoradgangskoden giver dig adgang til alle funktioner, indstillinger og tjenester, der er tilgængelige på computeren. Administratorens brugernavn bruges til at kontrollere alle indstillinger på computeren og begrænse tilgængeligheden af ​​nogle indstillinger til almindelige brugerkonti. For at nulstille adgangskoden, skal du logge ind ved hjælp af en sekundær konto med administratorrettigheder. Denne proces bruges af netværksadministratorer, der glemmer eller mister hovedadministratorens password.