Sådan får du adgang til et USB-drev på tværs af en 2003-netværksserver

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Klik på knappen 'Start' i Windows 2003, vælg 'Administrative værktøjer' og klik derefter på 'Konfigurer din server.' Dette åbner et konfigurationsvindue til serverens filsystem.

2.

Klik på 'File Server' for at vælge en rolle. Dette starter en konfigurationsguiden. Klik på 'Næste' i det første velkommen vindue. Forlad standard svaret for at starte indekseringstjenesten, og klik på 'Næste' for at fortsætte.

3.

Klik på 'Del mappe' for at starte konfigurationsprocessen en delt fil eller et drev. Vælg næste drev på USB-enheden og klik på 'Næste'.

4.

Skriv et navn i den første tekstboks Dette er navnet, der vises på listen over aktier, når folk gennemsøger din computer. Indtast en beskrivelse og klik på 'Næste'.

5.

Gennemgå ændringerne, og klik på 'Udfør. 'Dette lukker guiden og gemmer ændringerne for at dele USB-drevet på tværs af netværket.

Windows 2003 er et server operativsystem, der bruges til at være vært for fil- og udskrivningstjenester. Hvis du har et USB-flashdrev installeret på Windows 2003-computeren, kan du dele det ved at bruge delingstjenester, der er tilgængelige i din serverens konfigurationer. Dette er en fordel, hvis du har nogle dokumenter, du vil aktivere på tværs af netværket. en gavnlig tjeneste, der giver brugerne mulighed for at gemme til USB, hvis det fungerer som en backup-enhed på serveren.