Sådan fejlfindes et godkendelsesproblem med Ventrilo

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Optag din Ventrilo-servers loginoplysninger, herunder værtsnavn, portnummer og adgangskode. Når du registrerer adgangskoden, skal du huske, at adgangskoden er sagerfølsom.

2.

Kør Ventrilo og klik på '->' ved siden af ​​'Server' -området. Indtast de tidligere optagne serveroplysninger i de korrekte felter. Klik på 'Connect'.

< p> 3.

Genindtast serveradgangskoden, hvis du ikke kan logge ind. Fejlmeddelelsen 'Kan ikke godkendes' skyldes kun et forkert indtastet kodeord. Prøv forskellige kombinationer af bogstaver, der ligner de tidligere indspillede bogstaver, som f.eks. en 'L' for en 'I.' En eller anden tekst kan være svært at dechiffrere.

Tips og advarsler

  • serverejer, hvis du stadig ikke kan oprette forbindelse. Serverejeren kan have den forkerte adgangskode, der er angivet på serverens hjemmeside.
  • Ventrilo, en gratis web-baseret VoIP-applikation, lader brugerne kommunikere online ved hjælp af headsets og mikrofoner. Ventrilo virker ved at forbinde brugere til servere, som fungerer som voice chat rooms. Tilslutning til en server kræver portnummeret til serveren, værtsnavnet og adgangskoden til serveren. Når Ventrilo viser meddelelsen 'Unable to authenticate', når du forsøger at slutte sig til en server, er adgangskoden blevet indtastet forkert. Ventrilo-adgangskoder er store og små bogstaver, og problemet er fejlsøgt ved blot at finde og indtaste det korrekte kodeord.