Sådan finder du en brugerdefineret email

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Bestem om du vil betale. Det er nemt at gå overalt på nettet og købe et domæne (domæne er den del af din email-adresse, der vises efter @).

2.

Find en gratis brugerdefineret email ved at besøge et websted som DownloadSquad (se 'Ressourcer'). Det skitserer enkelheden ved at finde en brugerdefineret e-mail-adresse uden besværet eller bekostning af registrering af et domænenavn. Det anbefaler Mail.com som et godt sted at starte.

3.

Se, hvad din almindelige e-mail-tjeneste kan tilbyde. Gmail giver mulighed for at placere en brugerdefineret email-adresse fra din udgående mail. Dette er en ideel måde at udnytte de tjenester, som din eksisterende e-mail kan tilbyde.

Tips og advarsler

  • Vær kreativ, når du tilpasser din e-mailadresse, så den er en af ​​en slags.
  • Selv gratis serviceafgift for visse populære ord og sætninger; Læs det fine print, inden du forpligter dig.
  • En brugerdefineret email giver individualitet til dine udgående e-mail-meddelelser. I stedet for at have en generisk you@yahoo.com, kan din udgående kommunikation sige noget personligt om dig med en adresse som you@yourbusiness.com. Dette gør store fremskridt i forretningsnetværk ved at udlåne troværdighed til din virksomhed og i personlige netværk, der står dig adskilt fra resten.