Sådan opgraderes hukommelsen på en HP MediaSmart Server

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Luk computeren og tag stikket ud af HP MediaSmart-serveren, og afbryd forbindelsen fra netværket. Placer serveren på en plan overflade med plads nok til at placere komponenter i nærheden, når du fjerner dem.

2.

Åbn frontpanelet på MediaSmart-serveren. Brug en øre eller en anden lille mønt til at låse op for hoveddisplayet, og fjern det ved at trække det fremad ud af serverens tilfælde. Fjern også de andre drev, startende fra bunden og flytte op; stable dem, når de fjernes, så du nemt kan geninstallere dem i den rigtige rækkefølge.

3.

Fjern serverens øverste plade ved at skubbe den fremad. Hold sagen med den ene hånd og træk tallerkenen med den anden, indtil den kommer fri, og tag derefter pladen væk fra sagen.

4.

Find de to ventilatorkabler, der er tilsluttet komponentkortet, som drevene forbinder til; disse kabler bør være tæt på toppen af ​​serveren. Tag stikket ud af stikkontakten, og tag mærke til, hvilket kabel der stikkes ind i hvilken kabelport, og tag også ledningsledningen ud.

5.

Drej plastiklåse, der holder drevkomponenten på plads langt nok, så brættet kan fjernes. Kom ind i MediaSmart-serverens tilfælde og tryk på bordet, så du kan få et godt greb på det, og løft det derefter ud af sagen.

6.

Fjern skruerne på højre side af gitteret på forsiden af ​​serverens tilfælde, og træk derefter gitteret fremad. Tag stikket ud af stikkontakten, der er sat i risten og sæt gitteret til side.

7.

Fjern sølvskruerne, der holder MediaSmart-serverens bundkort på plads. Skub bundkortet fremad for at fjerne det og rocke det forsigtigt fra side til side, hvis du støder på modstand.

8.

Fjern det hukommelsesmodul, der for øjeblikket er installeret på bundkortet. Placer dit nye hukommelsesmodul ind i det tomme hukommelsesspor, tryk ned til det er helt sat i.

9.

Skub bundkortet tilbage i sagen og fastgør det med skruerne, som du tidligere har fjernet. kabel igen i frontristen, og monter derefter gitteret igen.

10.

Genmonter MediaSmart-serveren ved at placere harddiskens komponentkort tilbage i sin oprindelige position, lås den på plads med sagen løftes, sætte blæseren og LED-kablene tilbage i den og udskifte pladen oven på serveren. Start med at sætte drevene fra toppen i den rækkefølge, de er stablet til, så indsugeren t master systemdrevet og lås det på plads.

11.

Tilslut serveren og tilslut den igen til netværket. Sluk serveren igen; Når du logger ind på det fra en tilsluttet computer, vil serveren rapportere den opgraderede mængde hukommelse som tilgængelig.

HP MediaSmart-serien af ​​servere er designet til at blive brugt inden for hjemmenetværk. Disse servere tillader computere, der er forbundet til netværket, at dele filer, streame video og sikkerhedskopiere vigtige filer hurtigt og nemt. Som standardcomputere er effektiviteten af ​​HP MediaSmart-servere begrænset af deres processorers hastighed og den mængde hukommelse, de har til rådighed. Opgradering af hukommelsen på en HP MediaSmart-server gør det muligt at behandle flere data, så det kan give en bedre samlet oplevelse for brugerne.