Sådan opsættes en trådløs repeater med Netgear Wg602 AP

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Tilslut et Ethernet-kabel fra modemet eller routeren til Ethernet-porten på bagsiden af ​​det trådløse adgangspunkt.

2.

Drej adgangspunktet og noter navnet på dets navn. Navnet begynder med 'netgear', efterfulgt af seks tal eller bogstaver.

3.

Klik på Windows-knappen og klik derefter på 'Opret forbindelse til'. Vælg 'Netgear' fra listen over tilgængelige netværk.

4.

Åbn en webbrowser og indtast det adgangspunktnavn, du noterede i trin 2. Tryk på 'Enter'. '

5.

Klik på' Opsætningsindstillinger ', og indtast derefter' admin 'som brugernavn og' adgangskode 'som adgangskode.

6. < / p>

Klik på 'Trådløse indstillinger' og skift SSID til dit ønskede netværksnavn.

7.

Klik på 'Sikkerhedsindstillinger.' Klik på 'Aktivér' ved siden af ​​'WEP' og indtast en WEP-nøgle i tekstfeltet ud for 'Nøgle 1.' Klik på 'Anvend'.

Tilslut et Ethernet-kabel fra computeren til den trådløse forlænger.

9.

Åbn en webbrowser og gå til webadressen for din extender. Det ligner '192.168.X.X.' Se brugervejledningen til den specifikke adresse.

10.

Indtast loginoplysningerne for extenderen. Specifikke loginoplysninger findes i din brugsanvisning.

11.

Klik på 'Wireless', og klik derefter på 'Wireless Repeater Mode' og indtast SSID'en i det trådløse netværk du oprettet i trin 6.

12.

Klik på 'Trådløs sikkerhed.' Vælg 'WEP' som sikkerhedstilstand og indtast sikkerhedsnøglen, du oprettede i trin 7. Gem ændringerne og afslut extenderen.

Netgear WG602 AP opretter et trådløst netværk ved at forbinde til det eksisterende kablede netværk. En trådløs repeater kan bruges til at udvide området til et trådløst netværkskort. En trådløs repeater er faktisk en rækkevidde, der er indstillet til repeater-tilstand. For at maksimere den trådløse forbindelseshastighed, få en trådløs repeater, der fungerer ved hjælp af 802.11g-standarden, som gør det muligt at forbinde op til 54 Mbps.