Sådan opstilles en D-Link DI-624 Router

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Slut strømforsyningen til routeren. Slut DSL-kablet fra routeren til din telefonlinje via DSL-stikket. Indsæt et Ethernet-kabel i 'LAN PORT 1' og den anden ende i din computer (dette er midlertidigt bare for at indstille det). Tænd routeren og derefter din computer.

2.

Åbn en webbrowser og naviger til 'http://192.168.0.1.' Indtast 'admin' som brugernavn og lad adgangskoden være tom. Klik på 'OK'. Klik på 'Kør guiden'.

3.

Klik på 'Næste', og opret derefter et kodeord til din konto. Klik på 'Næste', og vælg derefter din tidszone, og klik på 'Næste'. Vent til forbindelsen begynder.

4.

Klik på 'Næste', medmindre din internetudbyder (ISP) har leveret en statisk IP-, PPPoE- eller PPTP-klient til dig. Klik på 'Næste'. Indtast oplysningerne om din forbindelse som angivet af din internetudbyder. Disse oplysninger forbinder din enhed med internettet. Klik på 'Næste'.

Vælg en form for Wi-Fi-beskyttelse, f.eks. 'WEP', og angiv derefter en adgangskode for at få adgang til Wi-Fi-netværket. Klik på 'Næste' og derefter 'Genstart'. Klik på 'Luk'. Du kan nu afbryde Ethernet-kablet og tilslutte via det trådløse kort i din computer, hvis det har en. Når du bliver bedt om det, skal du indtaste den adgangskode, du har angivet i Wi-Fi-beskyttelsesindstillingerne.

Når du opretter D-Link DI-624 trådløse router, opretter du en trådløs forbindelse til internettet til dit hus. Når du har konfigureret og konfigureret routeren, vil du kunne få adgang til den via flere enheder. Enhver computer eller enhed, som trådløst kan oprette forbindelse til internettet, vil være i stand til at genkende Wi-Fi-forbindelsen og gennemse internettet, når den er tilsluttet. D-Link DI-624 er nyttig til at levere internetadgang uden brug af kabler.