Trådløse routere til udskrivning af job

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

  En trådløs router forbinder mere end et computernetværk uden brug af kabler. I stedet sættes det i en LAN-forbindelse (lokalnetværk), som enten tilsluttes til computeren eller som er trådløs. Normalt kan du bruge trådløse routere til at oprette forbindelse til internettet, men du kan også bruge trådløse routere til at sende udskriftsjob til printeren. Du skal bare købe en router med en printserver.

D-Link RangeBooster DPR-1260

Denne trådløse router giver dig mulighed for at vedhæfte op til fire printere til den, og det følger med en guide til at gå igennem installationsproces. Den har fire USB (Universal Serial Bus) 2.0 porte og en 10/1000 LAN port. Det er her du vil tilslutte dit Ethernet-kabel. Denne router er også kompatibel med scannere og multifunktionsprintere (scanner / printer / faxmaskiner). Du kan også bruge D-Link RangeBooster DPR-1260 til at øge din trådløse kapacitet. Den vil forbinde til enhver trådløst aktiveret enhed, herunder computere, lagerenheder og DVR'er (digitale videooptagere). Målgruppen for denne enhed er små virksomheder, skoler og hjemmekontorarbejdere.

TP-Link Wireless Print Server

TP-Link TL-WPS510U Wireless Printer Server leveres med en USB 2.0-port og målgruppen for Dette værktøj er hjemmebrugeren. Den har en aftagelig antenne. Det er i overensstemmelse med IEEE (Institute of Electrical and Electronics Engineers) 802.11g og 802.11b krav, og det er kompatibelt med standard TCP (transmission control protocol) og IP (Internet Protocol) printerporte. TP-Link TL-WPS510U trådløs printerserver fungerer sammen med Windows 2000, 2003, XP og Vista, og den er også kompatibel med Linux og Mac OS (Operativsystem) X 10 eller nyere versioner.

Cisco-Linksys Wireless-G Print Server

Cisco-Linksys WPS54GU2 Wireless-G-printerserver til USB 2.0 har to printer USB-porte og den er kompatibel med både parallelle og USB 1.1 og 2.0 printere. Der er også en 10/1000 Ethernet-port. Den leveres med en installationsinstallationsguiden, der hjælper dig med at installere dine printere. Det er IEEE 802.11b og 80211g kompatibelt. Du kan fjernstyre dette værktøj via din internetbrowser, det hjælpeprogram, der følger med enheden eller SNMP (Simple Network Management Protocol). Målgruppen for dette værktøj er hjemmekontorarbejdere og små virksomheder.

Intellinet Wireless Print Server (509060)

Denne trådløse router leveres med en USB-port, og den er kompatibel med de fleste typer USB-printere. Den leveres med en 10/1000 Ethernet-port, og den har en levetidsgaranti. Andre funktioner omfatter en nulstillingsknap og en aftagelig antenne. Det er IEEE 802.3, 802.3u, 802.11b og 802.11g kompatibelt, og det er kompatibelt med TCP / IP printerporte. Intellinet Wireless Print Server er til hjemmebruger eller hjemmekontor.