Email Setup Tutorial

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Vælg en e-mail-vært. Mange gratis alternativer er tilgængelige, såsom Yahoo !, Gmail eller Hotmail. Derudover tilbyder mange internetudbydere gratis e-mail, når du tilmelder dig deres tjenester.

2.

Gå til din e-mail-værtens webside og vælg 'Konfigurer konto' eller en vis variant af denne sætning.Du vil blive taget til en skærm, hvor du skal indtaste dine personlige oplysninger (navn, adresse, telefonnummer). Udfyld de nødvendige felter og klik på 'Næste' for at fortsætte.

p> 3.

Skriv et navn til din email. Du skal kun indtaste den første del, da udvidelsen (@ website.com) bliver tilføjet automatisk. Navnet kan være alt, hvad du vil, men det skal afspejle noget om dig eller formålet med e-mail-adressen (f.eks. hvis du er elektriker, kan din valgte emailadresse være johnselectrical@website.com).

4.

p> Skriv en adgangskode til din konto. Løbet, som navnet, kan være alt hvad du vil, men du bør gøre det svært at dechifrere. Undgå indlysende ting, som dit kæledyrs navn eller din fødselsdag. De bedste adgangskoder er kombinationer af store bogstaver, små bogstaver og tal.

5.

Konfigurer og personliggør dine konti. Fra menuen 'Indstillinger' eller 'Værktøjer' (afhængigt af dit program) kan du ændre din skrifttype eller baggrund, tilføje billeder eller endda oprette en signatur, der automatisk skal vedhæftes til eventuelle meddelelser, du sender.

< p> 6.

Opret en adressebog. De fleste programmer har denne mulighed vist fremtrædende som 'Adressebog' eller 'Kontakter'. Du kan udfylde information til venner, familier og kolleger, så deres e-mails ikke bliver blokeret som potentiel spam, når de sender dig beskeder. Du kan tilføje, slette og redigere kontakter til enhver tid.

7.

Aktiver POP3-indstillinger på din konto, så du kan downloade dine e-mails til din pc-e-mail-klient (Outlook, Incredimail , Thunderbird, osv.). Du kan gøre dette ved at gå ind i menuen 'Indstillinger'. Søg efter en indstilling, som f.eks. 'Videresendelse' eller 'POP'. Fra denne menu kan du følge instruktionerne for at aktivere POP3. Når du opsætter din e-mail-klient på din pc, skal du angive den korrekte server, for eksempel 'pop.gmail.com' eller 'pop.yahoo.com.' Kontakt din e-mail-udbyders hjælpedokumentation for at bestemme de specifikke procedurer og indstillinger for klienten.

En e-mail-adresse er et praktisk værktøj, uanset om det er til personlig eller erhvervsmæssig brug. Selv for en person, der ikke er computerskyndig, er det en simpel proces, at oprette og vedligeholde en e-mail-adresse, der ikke tager meget tid og er normalt gratis. Alt du behøver er det rigtige program, der passer til dine behov og et par minutter for at sætte det op.