Hvordan implementerer jeg et websted i IIS?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Klik på Windows 'Start' -knappen og vælg 'Administrative værktøjer'. Klik på 'Internet Information Services Manager (IIS) Manager' for at åbne din konsol.

2.

Klik på din .NET-applikations mappe, der indeholder webstedsfilerne. Vælg 'Konverter til program . 'Bemærk, at ikonet ændrer sig til en IIS-applikationsikon.

3.

Højreklik på' Application Pools 'og vælg' Rediger applikationsbassin. 'Dette åbner et konfigurationsvindue. den version af .NET, du bruger til webstedets kode og klik på 'OK'.

4.

Højreklik på 'Pool Identity' og vælg 'Properties.' Vælg 'Lokal konto' i afsnittet 'Indbygget konto'. Dette tillader anonym adgang, så brugerne kan se indholdet på internettet fra browseren.

5.

Klik på 'OK' for at gemme dine indstillinger. Klik på 'OK' igen i hovedkonfigurationsvinduet. For at kontrollere dine indstillinger skal du åbne en webbrowser og skrive webadressen i adresselinjen.

Internet Information Services (IIS) version 7 giver Microsoft-udviklere mulighed for at være vært for websites, der er oprettet på C # eller VB.NET-sprog. Den mappe, du bruger til at gemme websiderne på din IIS-server, kræver implementering. Du implementerer mappen ved hjælp af IIS-konsollen for at indstille den som en .NET-applikation. Dette fortæller serveren, at den skal kompilere indholdet .NET-mappen og vise resultaterne til brugeren.