Proxy Avoidance Tools

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

  En proxyserver er en mellemliggende server mellem en computer eller et program og en anden enhed. Proxyserveren gennemgår anmodningen og filtrerer derefter disse oplysninger, og det filtrerer normalt oplysninger via protokoller eller IP-adresser (Internet Protocol). Hvis du imidlertid ønsker at surfe på internettet uden at vise din IP-adresse, kan du bruge proxy-undviklingssoftware til at omgå proxyserveren og surfe på internettet anonymt.

Winnow Anonym Proxy 4.1

Dette er et internetværktøj, der giver dig mulighed for at surfe på internettet uden at udsætte din IP-adresse til en proxyserver. Winnow Anonym Proxy fungerer ved at give dig en anden IP-adresse, der skal bruges, når du er online, og websteder vil ikke kunne cache (gemme) din unikke IP-adresse. Du kan eksportere en liste over tilgængelige anonyme proxyserveroplysninger til et HTML (HyperText Markup Language), TXT (Text) eller XLS (Microsoft Excel) -fil. Programmet fjerner alle anonyme proxyserveradresser, der ikke længere er aktive. Du skal købe en licens for at bruge den fulde version af denne software, men der er en version af shareware (gratis prøveversion) tilgængelig. Programmet Winnow Anonym Proxy 4.1 er kompatibelt med Windows 95, 98, Me (Millennium), NT (3.x og 4.x) og XP.

Proxy Proxy Tool 1.12

Proxy Proxy Tool 1.12 er et gratis værktøj, der er kompatibelt med Windows 2000, XP og NT. Programmet skaber grundlæggende for dig en proxy-undvigelseswebsted. Du vil være vært for denne hjemmeside fra din computer, og du kan få adgang til denne hjemmeside selv fra en fjerncomputer. Du kan logge ind på din proxyserver først, og derefter åbne din webbrowser. Dette værktøj giver dig mulighed for at surfe på internettet uden at udsætte din rigtige IP-adresse. Du kan også tilpasse dette program til dine behov.

Elite Proxy Switcher 1.06D

Dette værktøj skjuler din rigtige IP-adresse og giver dig en falsk IP-adresse, når du søger på internettet. Målet med dette program er at beskytte din IP-adresse og privatliv, selvom du har adgang til potentielt farlige websteder. Programmet vil teste indstillingerne for den proxy-IP-adresse, du valgte, og derefter ændre indstillingerne for din internetbrowser. Med dette program kan du hver dag få nye proxy-IP-adresser, så længe du abonnerer på deres listetjeneste. Det er kompatibelt med både Internet Explorer og Mozilla Firefox, og det er også kompatibelt med Windows 98, 2000, Me, NT, Vista og XP. Der er et gebyr for at bruge dette softwareprogram, men der er også en shareware-version.