Sådan deaktiveres shutdownen til Windows 2000 Server TS Client

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Klik på Windows 'Start' -knappen på Windows 2000-computeren og vælg 'Kør'. Skriv 'gpedit.msc' for at åbne policy editoren.

2.

Klik på 'Brugerkonfiguration' i venstre side af vinduet. Klik på 'Administrative skabeloner', og klik derefter på 'Start menu og proceslinje.' Dette viser flere politikker i vinduet med central detaljer.

3.

Dobbeltklik på 'Deaktiver og fjern kommandoen Lukning'. Dette åbner et konfigurationsvindue. Vælg 'Aktiver' for at slå deaktivering af nedlukningsknappen på.

4.

Klik på 'OK' for at gemme dine indstillinger. Genstart computeren. Næste gang Terminal Services bruges på computeren, er afbrydelsesmenupunktet ikke længere tilgængeligt.

Terminal Services (TS) er et eksternt skrivebordsprogram i ældre operativsystemer som Windows 2000. Hvis du jævnligt bruger Terminal Services på din Windows 2000-computer, fjerner du knappen 'Shut Down' i menuen Start for at undgå at slukke computeren ved et uheld. . Dette styres i en netværksapplikation kaldet Global Policy Editor. Denne politikredaktør styrer alle aspekter af klientcomputere på et Windows-netværk.