Sådan gennemsøger du Microsoft-netværket

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Klik på Windows 'Start' -knappen. Klik på 'Computer'. Dette åbner et Explorer-vindue. Klik på ikonet 'Netværk' på venstre side af vinduet. Dette vindue viser alle computere på netværket ved hjælp af Microsoft-netværkstopologien, hvilket betyder at enhver computer på netværket med Windows installeret vises.

2.

Klik på en computer, der er angivet i Explorer-vinduet.

3.

Gennemse computerens liste over ressourcer. Hvis computeren har en delt mappe, kan du oprette forbindelse til den ved at højreklikke på den og vælge 'Kortdrev.' Dette gælder også for printere. Højreklik på en delt printer og vælg 'Connect' for at udskrive til netværksprinteren.

Dit Microsoft Windows-operativsystem har et 'Netværk' -ikon, der giver dig mulighed for at gennemse hver computer eller andre tilsluttede enheder på dit netværk. Ud over at bruge denne funktion til fejlfinding, skal du gennemse computerens netværk for at få vist delte mapper, delte printere eller for at kontrollere, om en computer er tændt. Gennemse Microsoft-netværket tager kun nogle få trin, og du kan endda finde din egen computer navn på listen over tilgængelige maskiner.