Sådan gør du det, så en internetudbyder kan ikke opdage uTorrent

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Start programmet u0026 micro; Torrent. Klik på menuen 'Options' og vælg 'Preferences' i rullemenuen.

2.

Vælg 'BitTorrent' -delen af ​​menuen 'Preferences'. Find og aktiver indstillingen 'Udgående' i afsnittet 'Protokolkryptering'. Aktivering af funktionen 'Udgående' krypterer de data, der sendes fra din maskine, og dækker i det væsentlige dens peer-to-peer-natur. For at opnå optimale downloadhastigheder skal du aktivere 'Tillad indkommende legacy-forbindelser.' Lad indstillingen være deaktiveret, hvis du vil have fuld kryptering og sikkerhed for dine data. 'Tillad indkommende gamle forbindelser', når den er aktiveret, giver dig mulighed for at modtage ukrypterede data. Når den er deaktiveret, kan du kun modtage krypterede data og sænke downloadprocessen.

3.

Klik på 'OK' knappen for at lukke vinduet og derefter afslutte u0026 micro; Torrent fuldstændigt. Næste gang u0026 mikro; Torrent er startet, krypteres data, afhængigt af de ændrede indstillinger.

u0026 micro; Torrent er et populært download-værktøj, der bruger peer-to-peer-teknologi. Peer-to-peer-teknologien forbinder peers (brugere) med hinanden, hvilket gør det muligt at dele data via internettet uden at skulle bruge website spejle. Ulempen ved at bruge et peer-to-peer-program som u0026 micro; Torrent er, at det bruger en masse båndbredde. Internetudbydere eller internetudbydere kan ikke lide brugere, der bruger store mængder båndbredde og undertiden begrænser peer-to-peer-aktivitet, når de opdager den. For at lade u0026 mikro; Torrent arbejde på fuld potentiale, kan u0026 micro; Torrent's data krypteres for at forhindre en internetudbyder i at hente højbåndsbredden.