Sådan laver du din P2P Download Faster

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

IOBit P2PTurbo er et freeware program, der muliggør optimering og acceleration af et peer-to-peer-program med et enkelt museklik. Programmet scanner din computer og netværksforbindelse og søger efter flaskehalse. Med sine værktøjer og programmering forsøger programmet at fjerne disse flaskehalse og forbindelsesbindinger.

2.

Peer Exchange er en funktionsprotokol af BitTorrent peer-to-peer og DHT udnytter, der samler jævnaldrende. Information overføres således hurtigere, fordi jævnaldrende deler oplysninger om, hvordan man finder andre jævnaldrende. Dette gør det muligt at finde frøplanter og leechere ret enkle. Peer Exchange er gratis at downloade og bruge.

3.

Kontakt din internetudbyder for at se om de tilbyder hastighedsbooster-teknologi, hvilket øger uploadhastigheden. Prisen og forfremmelserne på internettjenesten ændres ofte, så prissætningen er for variabel til listen.

Peer2peer computerprogrammer er kendt for handel vidunderlige masser af filer, der undertiden næsten umulige at finde. Disse programmer har været i brand for meget af deres funktion, da mange brugere bruger programmet til at downloade copyright-beskyttet materiale, hvilket er ekstremt ulovligt. Du vil ikke gøre det, så i modsætning til din omhu kan du nu lære at øge din peer2peer-hastighed.