Sådan netværk HP Photosmart 7660 til min bærbare computer med Vista

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Del en printer

1.

Åbn menuen 'Start' på computeren, der er tilsluttet printeren, og klik derefter på 'Kontrolpanel.'

2.

Klik på 'Netværk og Internet' i kontrolpanelet, og klik derefter på 'Netværks- og delingscenter.'

3.

Klik på 'Down' 'Pil ved siden af' Printer Sharing ', og klik derefter på' Tænd printerdeling '. Klik på 'Anvend' for at gemme dine ændringer, og indtast derefter administratoradgangskoden, hvis du bliver bedt om det. Printeren deles nu.

Udskriv fra delt printer

1.

Åbn menuen 'Start' på den computer, som du gerne vil have netværk med Photosmart 7660, og indtast derefter '\\' efterfulgt af computerens navn på computeren, der deler printeren, og tryk på 'Enter'. Hvis den computer, der deler printeren, f.eks. Hedder 'Office', skal du skrive '\\ Office' i søgefeltet og derefter trykke på 'Enter'. Computernavnet kan findes ved at højreklikke på 'Computer' på computeren, der deler printeren, og derefter klikke på 'Egenskaber'.

2.

Dobbeltklik på 'Printere' fra mappe, der åbnes efter computernavnet er angivet.

3.

Dobbeltklik på Photosmart 7660, som vil tvinge Windows til automatisk at installere printerdriverne og tilføje printeren til din computer .

4.

Klik på 'Næste', når driverinstallationen er færdig. Du kan nu udskrive med den delte printer.

HP Photosmart 7660 er en inkjetprinter, der gør det muligt at udskrive fra din computer, et SD-hukommelseskort eller et USB-flashdrev. Hvis 7660 er tilsluttet en netværkscomputer, kan computeren tillade andre computere på netværket at udskrive fra printeren. At dele en printer er et praktisk alternativ til at forbinde en printer til hver computer på dit netværk.