Sådan opbygger du en Wi-Fi antenne skål

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Fjern skruerne, der holder satellittransponderarmen til bunden af ​​parabolantenne med Phillips skruetrækker. Kassér satellittransponderarmen korrekt.

2.

Sæt parabolantenne nedad på en arbejdsflade. Mål på tværs af skålens længde og lav en prik med blyanten ved halvvejs markeringen. Gentag dette med skålens bredde. Læg de to prikker op for at finde midten af ​​fadet. Træk en cirkel i midten af ​​fadet.

3.

Bor et hul gennem cirklen med den bærbare boremaskine. Tør alle metalindføringer ud af hullet med en grov klud.

4.

Indsæt stangantennen, spidsen først i hullet. Skub stangantennen gennem hullet, indtil bunden er næsten flush med hullet.

5.

Påfør limningslimmen rundt om stangantenneens bund, så den sikrer sig til siderne af hullet. Hold stangantennen på plads i et øjeblik, så limen kan tage fat. Lad bindelimmen indstilles i to timer.

6.

Sæt 'N' -adapterstikket i den ene ende af Pigtail-kablet i 'N' -forbindelsesporten på bunden af stangantenne. Sæt den kvindelige ende af Pigtail-kabelforlængeren ind i kabelhanken på kablet i den anden ende af Pigtail-kablet.

7.

Tilslut den anden ende af Pigtail-kabelforlængeren ind i Wi-Fi-antenneporten på den trådløse router, der er knyttet til dit trådløse hjemmenetværk.

8.

Stil WI-Fi-antenneskålen, du har lavet, så stangantennen centret står over for i den generelle retning af enhederne, der deler det trådløse hjemmenetværk.

Tips og advarsler

  • Parabolantenne kan også være fundet på gårdsalg og loppemarkeder.
  • En parabolant antenne kan forstærke og styrke de trådløse signaler, som sendes og modtages af en Wi-Fi-antenne. Bygg din egen Wi-Fi antenne skål fra et par forsyninger og en parabol opkøbt fra en elektronik butik eller satellitforsyning. Nogle almindelige husholdningsværktøjer vil være nødvendige sammen med voksenovervågning, hvis du er mindreårig, da elværktøjer skal bruges.