Sådan opretter du Micradigital 802.11G trådløs adapter

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Sæt Micradigital 802.11g trådløse adapterens installationsdiskette i computerens diskdrev. Vent til installationsguiden vises på skærmen. Hvis guiden ikke vises automatisk, skal du navigere til 'Start' og klikke på 'Computer'. Dobbeltklik på ikonet for installationsdisken.

2.

Vælg indstillingen mærket 'Installer driver / værktøj'. Vent til installationen er færdig, og klik på 'Afslut'.

3.

Slut den trådløse adapter til en af ​​de tilgængelige USB-porte på din computer. Vælg 'Næste' -knappen, når 'Found New Hardware' -prompten lægges på skærmen.

4.

Klik på 'Fortsæt alligevel.' Klik på rullemenuen og vælg dit land. Vælg 'OK' og klik på radioknappen mærket 'Ja, jeg vil genstarte min computer nu.'

5.

Vælg 'Afslut' og vent på, at dit operativsystem genstarter . Højreklik på netværksikonet nederst til højre på skærmen. Vælg navnet på det netværk, du vil oprette forbindelse til, og klik på ikonet 'Connect'.

Tips og advarsler

  • Lysdioden ) på den trådløse adapter vil blinke med forskellige mønstre afhængigt af hvad det er i øjeblikket. En række langsomme blink viser, at adapteren i øjeblikket søger efter et trådløst netværk. En solid grøn farve uden blink betyder, at forbindelsen er aktiv, og en hurtig blitz viser, at adapteren aktuelt sender eller modtager data.
  • < li> Hvis din computer kører Windows Vista, skal du oprette forbindelse til det trådløse netværk ved hjælp af en anden proces. Gå til computerens 'Start' -menu i stedet for at højreklikke på netværksikonet. Klik på 'Opret forbindelse til' og dobbeltklik på navnet på netværket.
  • Slut ikke den trådløse adapter til din computer ' s USB-drev, inden du installerer softwaren. Du skal afinstallere og geninstallere softwaren, hvis enheden er tilsluttet først.
  • Før dit skrivebord eller din bærbare computer kan oprette forbindelse til et trådløst netværk, skal du have et trådløst netværkskort installeret inde i computeren. Ikke alle computere indeholder en indbygget trådløs mulighed, hvor en netværksadapter kommer ind for at afspille. Hvis du vil have adgang til et netværk via en trådløs router, skal du først gennemgå installationsprocessen for Micradigital 802.11g trådløs adapter.