Sådan opretter du en trådløs forbindelse på en Toshiba Satellite A105-S4004

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Konfiguration

1.

Find konfigurationsikonet for det trådløse netværk i nederste venstre hjørne af skrivebordet. Dette vil være i nærheden af ​​uret. Højreklik på ikonet og klik på 'Se ledige trådløse netværk.'

2.

Rul gennem listen i vinduet 'Vis tilgængelige trådløse netværk' for at finde et tilgængeligt trådløst netværk, der du kan bruge.

3.

Dobbeltklik på dit valgte netværk for at begynde at forbinde. Hvis netværket er beskyttet, bliver du bedt om at få adgangskode i dette trin.

4.

Vent til forbindelsesprocessen er færdig. Efter et par sekunder vil du være klar til at begynde at surfe.

Tips og advarsler

  • I bymæssige eller tætbefolket områder er det let at finde et tilgængeligt trådløst netværk. Kaffebarer og restauranter i kæden giver ofte gratis Wi-Fi.
  • Hvis du beslutter dig for at bruge et kodeord på dit eget personlige netværk, skal du sørge for, at det er let tilgængeligt. Hvis du mister adgangskoden, skal du nulstille din router for at få adgang til dit netværk igen.
  • Trådløs teknologi gør det nemmere end nogensinde at forbinde din bærbare computer til internettet. Til forskel fra en kabelforbindelse kræver det imidlertid, at trådløst forbinder din Toshiba Satellite A105-S4004 mere end at tilslutte et kabel. Trådløse netværk kræver yderligere konfiguration, hvis du vil sikre dig, at du surfer sikkert og i høj ydeevne. Ved at konfigurere nogle få enkle muligheder, vil du trådløst surfe på internettet på din Toshiba Satellite A105-S4004 om få minutter.