Sådan overvåger du internettrafik på mit hjemmenetværk

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Indkøbsprogram, der er designet til at overvåge og analysere internettrafikdata, hvis den ikke udbydes gratis. Programmer, der giver dig adgang til disse oplysninger, inkluderer SoftPerfect Traffic Meter og Accurate Network Monitor. Du kan købe og få adgang til disse programmer ved at besøge deres hjemmesider (se Ressourcer).

2.

Download softwaren. Når du har betalt for programmet --- hvis du skulle --- vælg muligheden for at downloade produktet. Flere vinduer vil sandsynligvis dukke op under denne proces, afhængigt af programmet. Klik på de indstillinger, der tillader, at overførslen fortsætter og finder sted.

3.

Klik på den funktion, der giver dig mulighed for at overvåge din internettrafik, efter at downloadet er gennemført. Funktionen, der får adgang til mængden af ​​trafik afhænger af det program, du downloadede. Du skal sandsynligvis vente et par timer efter installationen, før programmet kan beregne mængden af ​​trafik, dit websted modtager.

Overvågning af din internettrafik fra dit hjemmenetværk kan være nyttigt og vigtigt på en række måder. For eksempel, hvis du vil overvåge trafik, der opstår til og fra din egen hjemmeside, er det nyttigt at kunne gøre det hjemmefra. Heldigvis er det muligt og nemt at gennemføre denne opgave.