Sådan placerer du en WiFi-antenne

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Indstil din router så tæt på midten af ​​det område, du vil levere trådløst netværk til.

2.

Placer router fra gulvet, i en forhøjet placering, f.eks. oven på en bogreol. Hvis du har en tilslutningsantenne tilsluttet routeren via et kabel, kan du montere det på en væg tæt ved loftet.

3.

Hold antennen væk fra genstande, der forårsager trådløs interferens. Store metalgenstande, fluorescerende eller halogenlamper, mikrobølger, trådløse telefoner og deres basestationer og vægkanaler eller ventilationsanordninger kan forstyrre eller endda blokere trådløse signaler.

4.

Peg på toppen af ​​antennen opad, hvis den er placeret under dækningsområdet, f.eks. hvis routeren sidder på et bord eller skrivebord. Peg toppen af ​​antennen ned, hvis den er placeret over dækningsområdet, fx hvis det er vægmonteret tæt på loftet.

WiFi-netværk er nemme måder at levere netværk og internetadgang til hele huset uden at skulle trække kabler rundt eller klynge dine computere i samme rum. Det største problem, der kommer op med trådløst netværk, er modtagelse. Der er mange ting i et hjem, der kan reducere en trådløs routeres signalstyrke. For at få det stærkeste WiFi-signal muligt ud af din router, hjælper det med at vide, hvordan du placerer det korrekt.